Forbrugertest

Forbruger-test.dk

Flere af vores paddleboards er flot repræsenteret på Forbruger-test’s SUP- og paddle board testoversigt. Redaktionen på Forbruger-test, bestående af et ekspertråd indenfor paddleboards, har samlet en række paddleboards i denne testoversigt som sammenligner flere SUP- og paddle boards på specifikationer, særlige kvaliteter og design – og her har deres eksperter vurderet CoolSurf SAIL Kite som værende det Bedste allround paddleboard, og flere af vores andre modeller er også fremhævet og anbefalet i testoversigten.


Forbrugsguiden.dk

Eksperterne på Forbrugsguiden har udarbejdet en test af de bedste paddleboards, hvori at vores 2 paddleboards CoolSurf Sail og Stormy Kite og er fremhævet. Forbrugsguiden har her udarbejdet en guidende og informationsrig artikel som hjælper forbrugeren med at vælge det rette stand up paddle board og samtidigt kommer med en købsguide om hvad du skal være særligt opmærksom på når du køber et dit paddleboard, gode råd og tips til bl.a. hvordan man vedligeholder sit board eller hvordan man bruger et paddleboard til træning.


Idegryden

Idegryden er Danmarks største gaveinspirations-site og vores paddleboard CoolSurf SAIL Kite er Idegrydens gavehit på gave til ham og gave til kæresten. Idegryden har derudover vores CoolSurf Sail Kite anbefalet som Bedste paddleboard i deres test af paddle boards.