Om CoolSnow.dk

Det er hos CoolSnow.dk, at du finder det absolut fedeste udvalg af skitøj, skibriller, paddleboards og tilbehør. Vi har nogle rigtigt fede fyre ombord på vores team, og de er eksperter i at købe det helt rigtige ind. Derfor vil du altid kunne finde det nyeste og fede brands hos os. Vi er ofte first-movers på mange nye trends, da vi holder godt øje med byer, som er et skridt foran i mode verdenen.

Vi har et utroligt stærkt samarbejde med alle vores nuværende brands, og får altid de nyeste varer ind som nogle af de første i Danmark. Derfor kan vi konstant tilbyde nyheder, og får hver eneste måned over 50 nye styles ind af døren! Vi holder dig og dit udstyr 110% opdateret. 

Historien om CoolSnow.dk

CoolSnow startede sin rejse i September 2019, stiftet af en yngre mand fra Århus. Han hedder Anders, og er mulighvis den største ski entusiast på den rigtige side af Fyn! :-) Han savnede en online butik, som konstant var opdateret med nyeste indenfor skitøj, og tilbehør til skiferien. Han har siden da fået samlet det sejeste team, som i dag driver det CoolSnow du kender. CoolSnow har siden dag ét været i en rivende vækst og bestræber sig hver eneste dag på at kunne levere nogle endnu federe varer samt give dig en endnu bedre service! 

Vi hos CoolSnow sætter en stor ære i hele tiden at være med dér, hvor moden rykker sig. Har du yderlige spørgsmål, ris/ros til os, er du altid velkommen til at sende os en e-mail på Kontakt@CoolSnow.dk

Bedste hilsner, 

Teamet bag CoolSnow.dk